Semnificatia Caine In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Caine

1 Visele in care isi face aparida un caine pot fi interpretate diferit, in functie de circumstantele relevante. In cazul in care este o prezenta familiara (de exemplu, un caine avut in copilarie), poate semnifica amintiri frumoase, dar daca este vorba despre un caine necunoscut, atunci poate simboliza neconditionata asociate acestor patrupede.

2 Un vis in care vedem o haita de caini salbatici ilustreaza emotiile si sentimentele fata de care ma- nifestam teama.

3 Cainele simbolizeaza paznicul lumii celeilalte. In mitologia egipteana, acesta este intruchipat de Anubis, zeul cu cap de caine.

 

Imaginea poate reprezenta o persoana apropiata, un prieten credincios si de nadejde, o prezenta protectoare sau, Intr-un sens negativ, o persoana de care nu reusim sa ne descotorosim si care ne creeaza necazuri. Un caine pe ca-re l-am avut candva sau pe care ll recunoastem dintr-o anumita perioada a vietii noastre. Un astfel de vis sugereaza prezenta unor amintiri asociate acelei perioade de timp care intra in legatura cu anumite aspecte ale comportamentului nostru din prezent. O femeie care vaneaza insotita de un caine. Stabilim astfel o legatura cu unul dintre arhetipurile feminine, cel al Amazoanei . Un caine care pazeste poarta unui cimitir. In vise, aceasta imagine este asociata paznicului Portii, precum si fapturilor care trebuie ucise sau imblanzite ca parte a unei cere- monii de intrare in lumea cealalta.

 Caine – Interpretarea din punct de vedere sexual, a cainilor din vis este legata de obiceiul acestora de a se imperechea in public. Ca aminal infricosetor in vis, cainele simbolizeaza propria constiinta incarcata. Daca visati ca sunteti insotit de un caine, acesta este un semn ca aveti instinctul treaz. Daca este inlantuit sau chinui, acest lucru simbolizeaza complexele de inferioritate pe care le aveti in realitate. Cainii mari accentueaza, iar cainii mici diminueaza ceea ce s-a spus mai sus. Daca visati ca purtati un caine in brate, inseamna ca va controlati foarte bine instinctualitatea. Un caine mort indica faptul ca ar trebui sa inviati ceva mort din suflet. Stekel era de parere ca muscatura unui caine la picior reprezinta un avertisment referitor la pasiunile animalice, teama de infectii sau castrare. Artemidoros afirma ca daca visati un caine strain gudurandu-se pe langa un altul, ar trebui sa va feriti de escroci. Dupa parerea sa, cainii care latra si musca, simbolizeaza o persoana, care doreste sa va produca pierderi (vezi, de asemenea a latra).

 Caine – Prietenie, iubire credincioasa – alb – cunostinta placuta – care te latra – suparare – care te musca – griji mari – ciobanesc – noroc sanatate, avere mare – conducand un orb – vesti interesante – cu ciolan – iubire si sinceritate – daca te – ai facut – succes la fete – daca iti apatine – credinta – daca te intarati – esti certaret – daca te musca – dusmani periculosi, nenorocire – de vanatoare – intamplare fericita, prieteni crediciosi, castig la jocurile de carti – fluierand un – prietenie puternica – galben – ruina casei – indraznet – pericol, atentie in jur – intaratand – suparare cu un dusman – latrand – intristare cu un dusman – latrand seara – avertisment asupra ghinionului, pericol imediat – mai multi – zgarcenie, atacuri dusmane – mari – dusmani multi rauvoitori – mici – prieteni mici si credinciosi, amici – multi – barfitori si rauvoitori te vor supara – multi de te latra – saracie – multi si mici – prieteni buni – mancandu – te – pierderi materiale, cearta in familie pentru mostenire, boala – musca – iti faci viata grea – negru – tradarea prietenilor – omorand – paguba – primind in dar – te vei bucura de o avere straina – prins de hingher – pericol mare – ranit – paguba – roscat – discordie – scapat de la hingher – deficiente sentimentale – schimbandu – te in – dusmanie, teroare intemeiata – urland – prieteni in care sa nu ai incredere – urland cu botul in sus – incendiu, boala, moarte – un singur latrat – acoperirea unui pericol – urmarit de hingher – mare pericol – vazand – dorinta de iubire.

 Caine de vanatoare – Vei castiga la un joc de noroc.

Caine , Vis cu Caine , am visat Caine , talmacire vis cu Caine , interpretare vise cu Caine , Caine in vis, semnificatie Caine in vis, ce inseamna daca visez Caine , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Caine , visez Caine , am visat Caine , semnificatie Caine in visul meu.