Semnificatia Balint In Vis Semnifica

visepufoase.ro vivacredit.ro

Balint – Prenumele de baiat Balint, destul de popular in onomastica ungureasca, este o varianta a numelui de origine latina Valentinus, acesta din urma fiind apropiat, de catre cercetatorii lingvisti, de cuvantul „valens”. Se poate spune, asadar, ca semnificatia numelui Balint este „viguros, sanatos, puternic”.

Pe de alta parte, nu putem omite nici legatura acestui nume unguresc cu varianta romaneasca, si anume Valentin. Se pare ca numele de persoana in discutie s-a raspandit, ce-i drept, sub diferite forme, in toate partile Europei. In partea rasariteana a Europei, popularizarea acestui nume poate fi pus pe seama influentei latino-catolice.

vivacredit.ro
Balint , Vis cu Balint , am visat Balint , talmacire vis cu Balint , interpretare vise cu Balint , Balint in vis, semnificatie Balint in vis, ce inseamna daca visez Balint , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Balint , visez Balint , am visat Balint , semnificatie Balint in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: