Semnificatia Baie In Vis Semnifica

visepufoase.ro vivacredit.ro

 

Baie

 

1 Atunci cand visam ca ne imbaiem, e posibil sa simtim nevoia de a lasa in urma sentimente vechi, de a ne relaxa si de a da totul uitarii. Ni se ofera oportunitatea sa meditam la ce ni s-a intamplat in trecut si sa adoptam o noua atitudine.

 

2 Visul in care imbaiem pe altcineva indica nevoia noastra de a ocroti, sau de a infiripa o legatura intima cu acea persoana.

 

3 Baia comuna simbolizeaza deopotriva inocenta si senzualitatea.

Baie – Este locul curatirii, deci al purificari sufletesti. Forma geometrica clara, spre exemplu o baie rotunda sau patrata (sau o cada) simbolizeaza fondul bun al celui care viseaza. In acest loc dorim sa scapam de murdaria de peste zi, sa intram intr-o alta piele. Cine curata murdaria din baie, inainte de a se spala, ar dori sa uite repede trecutul, sa se purifice, inainte de a incepe o noua etapa. Pentru celelalte cazuri sunt valabile explicatiile de la a face baie.

Baie – Explicatiile acestui vis sunt diferite: baie daca faci, in vis, prevestire de sanatate si viata echillibrata inseamna baie fierbinte – vei avea parte de cearta, de dezbinare baie cu apa rece – cineva pune la cale ceva rau impotriva ta baie, pur si simplu, vazuta in vis, dar fara a intra in ea – dificultati, tradare inseamna.

vivacredit.ro
Baie , Vis cu Baie , am visat Baie , talmacire vis cu Baie , interpretare vise cu Baie , Baie in vis, semnificatie Baie in vis, ce inseamna daca visez Baie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Baie , visez Baie , am visat Baie , semnificatie Baie in visul meu.