Semnificatia Avarie In Vis Semnifica

revolut50delei

Avarie

1 Visul in care descoperim o avarie, de pilda, la o marina sau la bordul unui vas, indica faptul ca planurilor noastre li se pun bete-n roate intr-un anumit fel. Trebuie sa ne hotaram daca noi suntem de vina pentru ejuarea planurilor sau daca este vorba despre altcineva.

2 Din moment ce avaria poate surveni din pricina unor circumstante care nu tin de controlul nostru, un astfel de vis poate indica o nevoie mai mare de control sau de gestionare a resurselor.

3 Avaria de orice tip simbolizeaza o infrangere. Cel care viseaza, desi frustrat in acest context, ar trebui sa continue lupta pentru a atinge telul propus.

Avarie , Vis cu Avarie , am visat Avarie , talmacire vis cu Avarie , interpretare vise cu Avarie , Avarie in vis, semnificatie Avarie in vis, ce inseamna daca visez Avarie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Avarie , visez Avarie , am visat Avarie , semnificatie Avarie in visul meu.