Semnificatia Asteptare In Vis Semnifica

revolut50delei

Asteptare

1 Un vis in care asteptam pe cineva sau ceva indica nevoia de a recunoaste un simt al anticipatiei. Poate fi vorba despre un progres, sau despre luarea unor decizii. Daca suntem nerabdatori, este posibil ca asteptarile noastre sa fie prea mari. Daca asteptam rabdatori, intelegem ca evenimentele se vor petrece la timpul lor.

2 Cand ne dam seama ca se asteapta ceva de la noi fi ca cei din jurul nostru asteapta sa luam masuri, este posibil sa trebuiasca sa ne luam in considerare calitatile de lider.

3 In dezvoltarea laturii noastre spirituale, trebuie sa invatam adesea sa asteptam momentul potri- vit. Trebuie sa asteptam trecerea timpului.

Asteptare , Vis cu Asteptare , am visat Asteptare , talmacire vis cu Asteptare , interpretare vise cu Asteptare , Asteptare in vis, semnificatie Asteptare in vis, ce inseamna daca visez Asteptare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Asteptare , visez Asteptare , am visat Asteptare , semnificatie Asteptare in visul meu.