Semnificatia Arme In Vis Semnifica

revolut50delei

Arme

1 Visele in care apar arme sugereaza de obicei dorinta de a rani pe cineva sau ceva. Ne-am interi- orizat agresiunea si este mult mai acceptabil sa visam arme si sa le folosim in vis impotriva oame- nilor, decat sa ne confruntam cu o asemenea situatie intr-un context real. Tipul de arma folosit ne poate dezvalui problema din starea de veghe. Sageata sugereaza ca am fost strapunsi de o emotie puternica sau ca vorbele sau faptele cuiva ne-au ranit. Trebuie sa ne canalizam atentia inspre interior, pentru a ne vindeca. Pistolul sau pusca, in mod traditional, reprezinta sexualitatea masculina, iar o femeie care viseaza ca a fost impuscata indica adesea dorinta sau teama de agresiune sexuala. Daca noi suntem cei impujcati, ne putem folosi abilitatile masculine in maniera agresiva, in scopul apararii. Cutitul poate strapunge, pe pilda, ipocrizia de care ne lovim intr-o situatie. Sabia are mai multe semnificatii. Datorita manerului ei in forma de cruce, reprezinta adesea un sistem de credinte. De asemenea, poate fi folosita ca putere spirituala, denotand abilitatea de a ne descotorosi de tot ce se dovedeste inutil.

2 Cand visam ca cineva foloseste o arma impotriva noastra, trebuie sa ne dam seama in ce masura suntem partasi la agresivitatea oamenilor din jurul nostru. Este posibil sa fi facut ceva care sa fi jig- nit pe cineva, fapt care sa rezulte in agresivitate, sau sa fi ajuns in pozitia de a deveni victima unor circumstante.

3 Diferite arme pot sugera diverse grade de putere spirituala. Ar trebui sa ne folosim cu prudenta de aceasta putere.

Arme , Vis cu Arme , am visat Arme , talmacire vis cu Arme , interpretare vise cu Arme , Arme in vis, semnificatie Arme in vis, ce inseamna daca visez Arme , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Arme , visez Arme , am visat Arme , semnificatie Arme in visul meu.