Semnificatia Apropiere de ceva sau de cineva In Vis Semnifica

revolut50delei

Apropiere de ceva sau de cineva

1 Atunci cand in vis percepem ca suntem aproape de ceva sau de cineva, acesta este un indiciu al faptului ca suntem pe punctul de a experimenta acelasi lucru si in viata reala. Poate ca devenim mai deschisi din punct de vedere emotional sau mai abili in a face fata situatiilor cu care suntem confruntati.

2 Cand un obiect sau o imagine din vis trece pe langa noi, in sensul ca abordam o atitudine pasiva in scenariul visului, suntem alertati ca un anumit lucru urmeaza sa se intample cu foarte mare repeziciune. Localizarea spatiala exacta ne-ar putea furniza indicii asupra timpului de desfasurare a respectivei actiuni.

3 Cunoasterea lucida a acelor aspecte ale vietii ce apartin sferei spiritualului se manifesta adeseori prin senzatia de apropiere.

Apropiere de ceva sau de cineva , Vis cu Apropiere de ceva sau de cineva , am visat Apropiere de ceva sau de cineva , talmacire vis cu Apropiere de ceva sau de cineva , interpretare vise cu Apropiere de ceva sau de cineva , Apropiere de ceva sau de cineva in vis, semnificatie Apropiere de ceva sau de cineva in vis, ce inseamna daca visez Apropiere de ceva sau de cineva , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Apropiere de ceva sau de cineva , visez Apropiere de ceva sau de cineva , am visat Apropiere de ceva sau de cineva , semnificatie Apropiere de ceva sau de cineva in visul meu.