Semnificatia Aparat In Vis Semnifica

revolut50delei

Aparat

1 Aparitia in vis a unui aparat sau a oricarui fel de dispozitiv sugereaza functiile automate ale cor- pului, cum ar fi respiratia, bataile inimii, excretia etc., toate acele automatisme care ne ajuta sa supravietuim. Acestea reprezinta, de obicei, fenomenele care se desfasoara ritmic si automat in viata noastra. „Mecanica“, modul de functionare a corpului, constituie o componenta esentiala a starii noastre de bine si, adesea, cand visam ca un aparat s-a defectat, acesta este, de fapt, un avertisment ca trebuie sa avem mai multa grija de noi.

2 Aparatele sunt, de cele mai multe ori, asociate creierului si gandirii. Daca un aparat ne apare in vis voluminos si coplesitor, poate ca este cazul sa reevaluam felul in care ne solicitam pe noi insine.

3 Un aparat poate simboliza si mecanismele complicate ale vietii, ale existentei in general.

Aparat , Vis cu Aparat , am visat Aparat , talmacire vis cu Aparat , interpretare vise cu Aparat , Aparat in vis, semnificatie Aparat in vis, ce inseamna daca visez Aparat , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Aparat , visez Aparat , am visat Aparat , semnificatie Aparat in visul meu.