Semnificatia Apa In Vis Semnifica

revolut50delei

Apa

1 In genere, apa simbolizeaza in vise tot ce tine de latura emotionala si feminina. Este o substanta misterioasa, avand capacitatea de a se infiltra prin obiecte, de a se scurge si pluti peste si in jurul lor. Duce cu ea tot ce-i iese in cale. Apa mai poate simboliza potentialul si abilitatea noastra de a crea o noua viata, ca raspuns la propriile noastre impulsuri interioare.

2 Apa reprezinta, de asemenea, purificarea, fiind capabila sa spele murdaria pe care o experimentam in viata de zi cu zi. In cadrul botezului, apa ne izbaveste de pacatele anterioare, adesea de cele mostenite din familie. Cand intram in apa, inseamna ca incepem ceva nou. Cand visam o apa adanca, patrundem in propriul subconstient.

3 Renasterea spiritualsa— Forta Vietii. Apa apare in vise ca o imagine cu atat de multe intelesuri, incat nu putem decat sa le amintim pe unele dintre ele. Visul in care suntem scufundati in apa poate simboliza sarcina si renasterea. Apa curgatoare simbolizeaza pacea si confortul, in timp ce apa care se grabeste la vale poate indica pasiunea. Apa adanca sugereaza subconstientul, in timp ce apa mica reprezinta o lipsa a energiei esentiale. Scufundarea indica ne-voia de a ne reinnoi fortele, in timp ce iesirea din apa sugereaza un nou inceput. Prezenta pe apa (intr-o barca) poate reprezenta indecizia sau lipsa angajamentului emotional, in timp ce visul in care stam nemiscati in apa sugereaza inertia. Alte imagini asociate cu apa sunt:

Inecul subliniaza tendinta noastra de a inabusi lucrurile in subconstient doar ca sa ajunga mai apoi sa rabufneasca fi sa ne copleseasca.

Lacul si piscina pot semnifica un stagiu de tranzitie intre constient si sinele spiritual. Cand sunt intal- nite pe neasteptate, ne pot da oportunitatea sa ne apreciem si sa ne intelegem pe noi inline. Cand visam ca ne privim imaginea in oglinda piscinei, atunci trebuie sa ne impacam cu propria Umbra . Trebuie sa acceptam ca va exista intotdeauna o parte din noi cu care nu ne vom impaca, dar care, odata controlata, ne va fumiza resurse importante de energie.

Marea sau oceanul

Marea reprezinta adesea constiinta cosmica, starea de haos originara din care se naste viata. E de la sine inteles ca in acea stare se gaseste toata cunoasterea, chiar daca este intunecata de temeri si adancuri. Marea superficiala sugereaza emotiile de suprafata. Valurile marii simbolizeaza emotiile si dorinta carnala. Marea calma reprezinta o existenta pasnica, in timp ce furtuna pe mare intruchipeaza pasiunea, fie ea negativa sau pozitiva. Mareele reprezinta constientizarea trecerii timpului, dar si o schimbare a emotiilor.

Raurile sau izvoarele simbolizeaza viata noastra si felul in care o traim. Depinde de atitudinea celui care viseaza daca isi percepe propria viata prin asociere cu un fluviu sau cu un parau. Daca raul curge repede, se poate sa simtim ca viata trece pe langa noi. Daca putem percepe atat marea, cat fi raul trebuie sa constientizam ca se va petrece o schimbare importanta sau ca trebuie sa acordam atentie propriului subconstient. Daca raul este foarte adanc, trebuie sa fim atenti la lumea din jur si la rapor- turile noastre cu aceasta. Trecerea unui rau poate fi indiciul unor schimbari de proportii. Daca in vis raul ne sperie, se prea poate sa ne cream singuri dificultati inutile. Daca apa din rau pare sa fie contaminata, poate ca actiunile noastre nu se desfasoara la capacitate maxima.

Scufundarea reprezinta patrunderea in subconstient si incercarea de a ne descoperi laturile reprimate ale personalitatii.

Apa , Vis cu Apa , am visat Apa , talmacire vis cu Apa , interpretare vise cu Apa , Apa in vis, semnificatie Apa in vis, ce inseamna daca visez Apa , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Apa , visez Apa , am visat Apa , semnificatie Apa in visul meu.