Semnificatia Anormal In Vis Semnifica

revolut50delei

Anormal

1 Senzatia de anormalitate exprima de obicei un lucru pe care-l percepem ca fiind gresit sau un dezechilibru. Daca este anormal in sensul de iesit din comun, extraordinar, precum un sentiment sau un sunet anormal, explorarea visului va trebui sa se concentreze pe caracterul straniu al acestuia. Putem, de pilda, sa visam ca cineva rade la o inmormantare, lucru care ar sugera ca va trebui sa acordam o atentie speciala sentimentelor pe care le avem pentru persoana respectiva.

2 Constientizarea unei anomalii ne atentioneaza ca ar trebui sa acordam mai multa atentie anumitor aspecte ale vietii noastre care nu sunt exact cum ar trebui sa fie. Aparitia in vis a unui pitic sau a unui urias poate sugera ca atentia ne este atrasa catre chestiuni legate de dimensiune sau diformitate. In viata noastra exista ceva care ne depaseste, caruia nu-i putem face fata.

3 Elementele anormale sau stranii sunt inzestrate cu puteri magice, posibilitati sau oportunitati viitoare.

Anormal , Vis cu Anormal , am visat Anormal , talmacire vis cu Anormal , interpretare vise cu Anormal , Anormal in vis, semnificatie Anormal in vis, ce inseamna daca visez Anormal , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Anormal , visez Anormal , am visat Anormal , semnificatie Anormal in visul meu.