Semnificatia Anestezic In Vis Semnifica

revolut50delei

Anestezic

1 Cand suntem anesteziati in vis, incercam sa evitam emotii dureroase, ne straduim sa nu ne lasam coplesiti de circumstantele exterioare. Totodata, prezenta anesteziei in vis poate sugera ca incercam sau suntem fortati sa evitam un anumit lucru sau o anumita situatie.

2 Privim cu indiferenta sau ocolim o situatie pe care nu vrem sa o infruntam. Este posibil sa dam nastere unei situatii care sa necesite rezolvare externa. Poate ca ar trebui sa ramanem pasivi si sa lasam evenimentele sa se desfasoare de la sine.

3 Ca si in cazul amneziei, anestezicul poate reprezenta o posibila indicatie a mortii, nu una fizica, ci moartea unei parti din noi insine.

Daca mirosi eter sau alt anestezic inseamna ca in curand vei avea noroc. Daca un doctor iti administreaza un anestezic, te vei bucura de sanatate buna. Dar, daca in vis te opui administrarii unui anestezic, s-ar putea sa ai o boala de lunga durata.

Anestezic , Vis cu Anestezic , am visat Anestezic , talmacire vis cu Anestezic , interpretare vise cu Anestezic , Anestezic in vis, semnificatie Anestezic in vis, ce inseamna daca visez Anestezic , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Anestezic , visez Anestezic , am visat Anestezic , semnificatie Anestezic in visul meu.