Semnificatia Amnezie In Vis Semnifica

revolut50delei

Amnezie

1 Prezenta amneziei in vis indica incercarile noastre de a ne sterge din memorie lucrurile pe care  consideram neplacute. Mai poate insemna si teama de schimbare. Pierderea memoriei poate fi o ex- perienta traumatizanta in realitatea vietii de zi cu zi, dar in vise este o problema cu mult mai mare, caci nu stim cat de multe lucruri ar trebui, de fapt, sa pastram in memorie. Nu stim cate dintre aceste lucruri sunt veridice si cate dintre ele si-au facut loc in mintea noastra doar ca parte integranta a respectivului vis.

2 Din punct de vedere psihologic, amnezia poate fi explicate prin teama de a pierde accesul la cu- noastere. De multe ori, ne trezim cu senzatia ca tocmai am avut un vis, dar nu reusim sa ni-l aducem aminte. Acest lucru se poate intampla din pricina durerii pe care o impune confruntarea cu expe- rienta care se ascunde in spatele imaginilor din vis. In mod constient, alegem sa uitam totul pana in momentul in care vom dobandi curajul necesar pentru a face fata acestor imagini.

3 Amnezia din lumea viselor poate indica prezenta mortii, dintr-o perspectiva fie trecuta, fie actuala. Semnificatia nu este aceea a unei morti reale, ci mai degraba incheierea unei perioade marcate de schimbari radicale in viata noastra.

Amnezie , Vis cu Amnezie , am visat Amnezie , talmacire vis cu Amnezie , interpretare vise cu Amnezie , Amnezie in vis, semnificatie Amnezie in vis, ce inseamna daca visez Amnezie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Amnezie , visez Amnezie , am visat Amnezie , semnificatie Amnezie in visul meu.