Semnificatia Ac In Vis Semnifica

revolut50delei

Ac

1    In vise, acele sugereaza iritare, dar si forta de a vindeca prin patrunderea in adancime. Un anumit concept sau anumite cunostinte trebuie sa ne fie insuflate din ex­terior, lucru pe care l-am putea gasi dureros sau dificil, dar care, in final, se va dovedi benefic pentru noi.

2  Abilitatea de a scruta patrunzator interiorul fiintei noastre si starile care ne caracterizeaza ne pot fi de mare folos in incercarea de a face fata existentei cotidiene. Depinde insa daca acele sunt folosite de noi sau de catre alte persoane.

3   Imaginea acului poate simboliza sexualitatea masculina, dar si un tip de intelegere patrunzatoare a lucrurilor, care ne schimba perspectiva asupra vietii.

Ac , Vis cu Ac , am visat Ac , talmacire vis cu Ac , interpretare vise cu Ac , Ac in vis, semnificatie Ac in vis, ce inseamna daca visez Ac , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ac , visez Ac , am visat Ac , semnificatie Ac in visul meu.