Semnificatia Absorbire In Vis Semnifica

revolut50delei

Absorbire

1   Cand suntem complet absorbiti de ceea ce facem in vis, acest lu­cru indica abilitatea noastra de a ne concentra in intregime asupra actiunilor pe care le intreprindem. Suntem capabili sa asimilam idei, notiuni sau pareri noi, care apoi devin parte integranta din noi si din felul in care actionam. A absorbi ceva in interiorul nostru inseamna sa ni-l insusim, sa-l facem al nostru. Mare parte din procesul de comprehensiune se desfasoara pe baza asimilarii de informatii noi.

2    Pe masura ce ne maturizam si inaintam in varsta, simtim din ce in ce mai acut nevoia unei apartenente la un grup social. Senzatia de a fi absorbit de catre ceva su­gereaza nevoia de integrare intr-un mare intreg sau eforturile necesare pentru a armoniza diversele aspecte ale existentei noastre.

3    Suntem inzestrati cu abilitatea de a imbina diferitele laturi care ne alcatuiesc existenta. Din punct de vedere spiritual, visul acesta indica dorinta arzatoare de intoarcere la origine.

Absorbire , Vis cu Absorbire , am visat Absorbire , talmacire vis cu Absorbire , interpretare vise cu Absorbire , Absorbire in vis, semnificatie Absorbire in vis, ce inseamna daca visez Absorbire , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Absorbire , visez Absorbire , am visat Absorbire , semnificatie Absorbire in visul meu.