Semnificatia Aborigen In Vis Semnifica

revolut50delei

Aborigen

1   In vis, aborigenul reprezinta tot ceea ce este fundamental diferit de noi insine, ceea ce ne lipseste – poa­te o anumita doza de naturalete. Printr-un comportament mai natu­ral, reusim sa folosim mai multe tipuri de energii. In fiecare dintre noi exista o nevoie primara de transparenta, ingropata insa in rutina existentei zilnice, iar de multe ori este nevoie sa redescoperim aceasta simplitate pentru a reusi sa facem fata dificultatilor.

2 Din punct de vedere psihologic, trebuie sa folosim cunoasterea energiilor vitale ale vietii, care se poate sa nu ne fie la indemana in mod constient. Ingaduindu-ne sa intram in legatura cu fortele vita­le intrebuintam in folosul nostru, in loc sa luptam impotriva lor.

3 Ni se atrage atentia asupra ritmului in care se desfasoara evenimentele din viata noastra.

Aborigen , Vis cu Aborigen , am visat Aborigen , talmacire vis cu Aborigen , interpretare vise cu Aborigen , Aborigen in vis, semnificatie Aborigen in vis, ce inseamna daca visez Aborigen , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Aborigen , visez Aborigen , am visat Aborigen , semnificatie Aborigen in visul meu.