Semnificatia Abis In Vis Semnifica

visepufoase.ro vivacredit.ro

Cearta, necaz, nerealizarea unor planuri apropiat

1   Imaginea abisului denota ca admitem in sinea noastra existenta asa-numitei gropi fara fund sau a vidului. Aceasta este o latura a necunoscutului pe care fiecare dintre noi trebuie sa o infrunte intr-un moment sau altul al vietii. Un pas riscant ce trebuie facut fara sa stii care va fi rezultatul.

2   Exista o teama de a pierde controlul, propria identitate sau o tea­ma fata de orice tip de esec. Intr-o interpretare mai optimista, visul poate fi vazut si ca o posibila depasire a propriilor limite sau a starii de lucruri actuale. Abisul mai poate sugera si atingerea unui nivel de intelegere si acceptare a unor opozitii precum drept-nedrept, bine-rau.

3  Lumea de dincolo si spiritele ce o populeaza sunt reprezentate in vise sub forma abisului.

vivacredit.ro
Abis , Vis cu Abis , am visat Abis , talmacire vis cu Abis , interpretare vise cu Abis , Abis in vis, semnificatie Abis in vis, ce inseamna daca visez Abis , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Abis , visez Abis , am visat Abis , semnificatie Abis in visul meu.