Semnificatia Abandon In Vis Semnifica

revolut50delei

Abandon

1     Prin asociere cu sentimentul excluderii, abandonul se leaga de senzatia resimtita in tinerete sau in copilarie, de a nu fi fost doriti. Este posibil ca acest lucru sa nu se fi intamplat, dar sentimentele noastre ne dau aceasta senzatie. De pilda, un copil care, la un moment dat, a trebuit sa fie internat intr-un spital, poate visa, in repetate randuri, la maturitate, ca este abandonat si poate intampina dificultati in a-si face planuri si a se bucura de reunite viitoare.

2    Sentimentul abandonului prezent intr-un vis, neinsotit insa de ideea unei constrangeri exterioare, poate insemna ca suntem in cautarea libertatii emotionale sau a libertatii de a fi noi insine.

3  Acest vis poate fi pus in legatura cu conceptul dionisiac de abandonare a problemelor serioase in favoarea amuzamentului si distractiei.

Abandon , Vis cu Abandon , am visat Abandon , talmacire vis cu Abandon , interpretare vise cu Abandon , Abandon in vis, semnificatie Abandon in vis, ce inseamna daca visez Abandon , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Abandon , visez Abandon , am visat Abandon , semnificatie Abandon in visul meu.