Semnificatia (A) Arata cu degetul In Vis Semnifica

revolut50delei

(A)   Arata cu degetul

1 Atunci cand visam ca cineva arata cu degetul intr-o anumita directie, ni se atrage atentia asupra unui anumit obiect, sentiment sau loc. Identitatea celui care arata cu degetul  si natura obiectului aratat se pot dovedi foarte sugestive. Intrucat actul de a arata cu degetul reprezinta deseori un act de agresiune sau de acuzare, atunci cand visam ca suntem aratati cu degetul simtim ca suntem acuzati de comiterea unei fapte rele si ca trebuie sa evaluam corectitudinea comportamentului nostru.

2 Visul in care cineva arata cu degetul sugereaza fie ca ne este indicata o anume directie de ur- mat, fie ca trebuie sa iesim dintr-o situade in care ne aflam.

3 Din perspectiva spirituala, aceasta imagine sugereaza drumul inainte.

(A) Arata cu degetul , Vis cu (A) Arata cu degetul , am visat (A) Arata cu degetul , talmacire vis cu (A) Arata cu degetul , interpretare vise cu (A) Arata cu degetul , (A) Arata cu degetul in vis, semnificatie (A) Arata cu degetul in vis, ce inseamna daca visez (A) Arata cu degetul , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu (A) Arata cu degetul , visez (A) Arata cu degetul , am visat (A) Arata cu degetul , semnificatie (A) Arata cu degetul in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: