Semnificatia Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut In Vis Semnifica

revolut50delei

zile

Semnificatia zilei tale de nastere

Luni

Sunt persoane tandre, visatoare si sensibile. Ziua de luni predispune pe unii la conflicte si la posibile esecuri, dar alti nativi sunt calmi, cooperanti si echilibrati. Desi ziua predispune la indecizie, cei nascuti in aceasta zi au reale aptitudini pentru practicarea unor profesiuni in justitie, pentru ca aceasta indecizie ii indeamna spre o mai adanca cugetare asupra hotararilor pe care trebuie sa le dea. In dragoste, femeii nascuta luni ii este greu sa traiasca singura. De altfel, ea nu se simte implinita decat atunci cand devine mama. Barbatul nascut intr-o zi de luni este si el un sensibil, mare cautator al companiei femeilor, dar nu este un fluturas din floare-n floare, ci o persoana devotata si iubitoare. Amandoi simt o nevoie acuta de intelegere si armonie. Luna este patroana zilei si numerele ei sunt 2 si 9, care ii aduc putere de adaptare si umanism, altruism si creativitate.

Marti

Sunt persoane generoase si entuziaste. Ziua de marti da nativilor certe sanse de succes in viata. Cei nascuti intr-o zi de marti pot desfasura orice fel de activitate, deoarece nu au influente negative care sa le ingradeasca accesul catre una sau alta dintre meserii, functii sau profesii. In dragoste, femeia nascuta in zi de marti este patimasa si generoasa. Nu numai ca ofera mult, dar ceea ce ofera este dat din plin si de buna calitate. Are simtul umorului, un spirit viu si este o persoana independenta. Nu iubeste monotonia. Barbatul nascut in aceasta zi este un entuziast si, desi face impresia unei persoane lipsita de putere de concentrare, este un tip seducator, care doreste ca partenera sa sa se simta bine. Amandoi sunt persoane iubitoare de succes : ei chiar muncesc mult pentru aceasta. Patronul zilei este Marte, iar numarul ei este 3, numar care le aduce celor nascuti in aceasta zi : afirmarea in viata artistica, succesul si bucuria de a trai.

Miercuri

Sunt persoane constiincioase si cinstite, cu o infatisare discreta si rezervata. Cei nascuti in aceasta zi a saptamanii sunt predestinati a fi oameni ordonati, cu capacitati profesionale multiple si cu un trend ascendent al vietii. Sunt predestinati a depune eforturi in profesiune, dar munca lor le va asigura un progres stabil. Vor duce o viata pasnica lipsita de evenimente destabilizatoare. In dragoste, femeia pretuieste onestitatea si sentimentele adevarate mai presus de frumusetea fizica. Barbatul nascut miercuri poseda un anumit gen de pudoare care ascunde comori de tandrete. Este fidel si atent, pretuieste si el stabilitatea si siguranta afectiva. Patronul acestei zile, Mercur, precum si numarul sau 4, confera nativilor acestei zile discretie si stabilitate, abilitati comerciale si de comunicare si capacitatea de a se pune in slujba semenilor.

Joi

Sunt persoane iubitoare de libertate, aventura, independenta si, unii nativi, au calitati intuitive sau profetice deosebite. Nativii de joi vor fi inclinati spre profesiuni care sa le stinga dorul de aventura care-i macina ; pot fi exploratori sau cercetatori de laborator. Destinul lor se cheama agitatie si efort fizic. Manifesta dorinta de expansiune in toate domeniile. In dragoste, femeia este entuziasta si nerabdatoare ; ii place libertatea fara a fi libertina, aventura platonica, dar si experientele noi. Este naturala si spontana. Barbatul nascut in zi de joi este un seducator innascut. El se teme de casatorie, pe care o percepe ca pe o ingradire a libertatii lui mult iubita. Dar cand devine sot si tata este de o tandrete remarcabila, fiind capabil de o dragoste profunda. Jupiter este patronul zilei, iar numarul ei este 5, ceea ce confera nativilor : spirit de independenta si aventura, agitatie si implinire.

Vineri

Nativii acestei zile a saptamanii sunt romantici, artisti, dar si cei mai mari iubitori de familie. Ei sunt familisti convinsi. Dintre nativii acestei zile sunt cei predestinati spre analiza, meditatie, studiu. Dovedind o intelegere mai presus de obisnuit, pot fi scriitori, artisti in toate domeniile si pot profesa in invatamantul de toate gradele. In mod obisnuit dintre acesti nativi se aleg voluntarii pe probleme umanitare si binefacere. In dragoste, femeia este fascinata de tot ce e frumos si armonios. Are nevoie sa fie protejata si echilibrata in mijlocul familiei. Barbatul nascut vineri este un artist cu farmec si plin de dragoste. El vrea sa fie iubit si apreciat : cuplul si familia sunt ideale pentru el. Patronul zilei este Venus si numarul ei este 6 ; ele confera nativilor de vineri : dragoste si inspiratie, cugetare si filozofie, putere de gandire si protectie.

Sambata

Nativii acestei zile sunt misteriosi, individualisti dar, totodata, mari iubitori de copii. Predestinati a fi doritori de bogatie, ei aspira catre putere. De asemenea, indatoririle sociale sunt pentru ei litera de lege. Manifestand certe calitati de organizare si indrumare pot fi profesori, politicieni ; in general profesiuni de autoritate ; sunt buni organizatori ai activitatilor profesionale sau multimilor. In dragoste, femeia este retinuta ; desi arboreaza un aer de indiferenta, in fond este o emotiva in sufletul careia clocotesc sentimente puternice. Pentru femeia nascuta sambata, seductia trebuie sa fie mai intai intelectuala. Barbatul de sambata, fiinta independenta ce poate trai singura, este si el un discret. Pe dinauntru un mare emotiv, are oarece probleme sa arate aceasta : nu e omul declaratiilor inflacarate, dar te poti baza pe el. Ambii iubesc si isi doresc copiii. Patronata de Saturn si purtand numarul 7, sambata ii predestineaza pe nativii ei pentru acumulare de cunostinte, autoritate, organizare, afirmare sociala.

Duminica

Nativii de duminica sunt increzatori in sine, ambitiosi, impulsivi si voluntari. Sunt, de obicei, aceia care conduc, sunt initiatori prin excelenta. Dintre persoanele nascute duminica se aleg conducatorii, de la sefii de echipa sau de birou pana la general-manageri ori sefi de guvern sau stat. In general, au initiativa si autoritatea. In dragoste, femeia nascuta duminica este caracterizata de pasiune. Ea vrea un partener supus pe care sa-l conduca, deoarece ea este motorul cuplului. Barbatul nascut duminica este foarte protector cu femeia sa ; el spera sa obtina de la ea recunostinta, mai mult decat dragostea. Este sensibil la complimente si-i place sa se asculte vorbind. Si el vrea autoritatea in cuplu. Patronata de Soare, duminica predestineaza pe nativii nascuti in aceasta zi la : autocunoastere si implinire, ideal si scop, creativitate si autoritate.

Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut , Vis cu Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut , am visat Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut , talmacire vis cu Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut , interpretare vise cu Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut , Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut in vis, semnificatie Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut in vis, ce inseamna daca visez Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut , visez Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut , am visat Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut , semnificatie Cum ne influenteaza viata ziua in care ne-am nascut in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: