Semnificatia Horoscop 2014 Pesti In Vis Semnifica

visepufoase.ro vivacredit.ro

Horoscop 2014 Pesti – Viata sociala si personala in 2014

Cateodata, cand cei din jur iti sar in ajutor, nu te ajuta doar pe tine ci cauta sa se ajute si pe ei insisi. La sfarsitul lunii Ianuarie Luna intalneste planeta Mercur in zodia Pestilor, creand o perioada in care ai multe de oferit celor din jur.
Apoi, cand Mercur intra in retrograd si intra in zodia Varsatorului in luna Februarie, un prieten iti va intoarce un favor sub o anumita forma. Profita de acest ajutor. O fapta buna este rasplatita cu alta, iar in cazul tau aceasta te-ar putea ajuta pentru restul anului.
Un lucru de care sa iti amintesti e sa-ti gasesti propriul ritm. Unii oameni vor incerca sa profite de firea ta buna. Cu planetele Marte si Saturn fiind in zodia Scorpionului in luna August, cineva s-ar putea sa nu fie chiar prea subtil in a se folosi de tine. Pastreaza distanta fata de aceasta cat de mult poti, chiar daca persoana in cauza este chiar un prieten bun sau cineva la care tii.
Nu vei fi nimanui de ajutor, mai ales tie, daca te consumi prea mult pentru aceasta persoana fara ca favorul sa iti fie intors.

index

Horoscop 2014 Pesti – Dragostea in 2014 – Cupluri

Primavara lui 2014 este caracterizata de aspecte multiple care fac din aceasta perioada una prospera pentru tine. Venus intra in zodia Pestilor la inceputul lunii Aprilie si va ramane acolo pana la inceputul lunii Mai, timp in care va face niste tranzituri cu adevarat imbucuratoare.
Tu si persoana iubita veti avea perioade de euforie si iesiri cu prietenii, nopti placute de primavara, si activitati de care va veti bucura amandoi.  Avand prieteni de partea voastra care va sustin si va ridica spiritele, acesta este timpul perfect pentru a propune chiar voi iesiri in oras. Din cauza naturii Pestilor, aura ta de sentimente tandre va fi o sursa de inspiratie pentru cei din jurul tau care iti vor urma exemplul.
Spre finalul anului, mai ales la sfarsitul lunii Octombrie si inceputul lunii Noiembrie, cand Scorpionul va strange la un loc Soarele, planetele Venus si Saturn, tu si persoana iubita veti deveni preocupati de situatia voastra financiara. Este ok sa dati curs acestor nelinisti, dar este important sa realizati ca impreuna puteti rezolva aceasta problema.
Este posibil sa trebuiasca sa puneti putin de la fiecare, dar curand veti fi din nou stabili pe plan financiar si pe plan sentimental.

 

Horoscop 2014 Pesti – Dragostea in 2014 – Persoane fara partener

Mercur si Venus, ambele vitale in arta comunicarii gandurilor, vor oscila pentru cea mai mare parte a anului in zodia ta. Venus va incepe acest an in retrograd si, contrar intentiilor tale, va impiedica orice incercare de a comunica cu noi prieteni de care vei vrea sa te apropii mai mult.
Dar pe masura ce acest an progreseaza, Mercur intra in zodia Pestilor la jumatatea lunii Martie urmata de Venus la inceputul lunii Aprilie. In acest moment, daca ai pus ochii pe cineva, totul va veni de la sine – pana si Luna este in zodia Racului formand un frumos trigorn cu Venus, parca pentru a te pregati pentru ce urmeaza. Mingea este in terenul tau!
Racul, desigur, iti va oferi anumite sentimente de stabilitate care vor fi exacerbate de influentele
Semnelor de Foc odata cu inceperea verii – Jupiter intra in zodia Leului la jumatatea lunii Iulie, Soarele si planeta Mercur alaturandu-se planetei rege in saptamanile ce urmeaza.
Ai o anumita pasiune pentru a face o noua relatie sa functioneze. Ai putea sa simti ca nu esti inca gata sa iei o decizie serioasa atat de curand, dar daca vei asculta cu adevarat de inima ta si de sufletul tau vei descoperi ca esti mai pregatit/a ca oricand.

Horoscop 2014 Pesti – Cariera si bani in 2014

 

Casa ta va fi punctul de rezistenta financiara si cel al carierei anul acesta. Avand regele planetelor in zodia Racului, este posibil sa fie nevoie sa iti pui in ordine afacerile personale in timp ce Capricornul te va ajuta pe plan social la inceputul lui 2014. Este perioada potrivita pentru a-ti pune toate treburile la punct si pentru a te pregati de unele chestiuni mai dificile.
La inceputul lunii Martie, Soarele si Luna iti vor crea un con de veselie in timp ce te indrepti spre o perioada mai turbulenta, Neptun alaturandu-se acestora pentru a-ti aduce un plus de serenitate si pentru a te ajuta sa fii concentrat/a pe adevaratele probleme.
Te vei afla in mijlocul furtunii si ca urmare vei primi aprecieri la inceputul lunii Martie pana la jumatatea lunii Mai cand razboinicul Marte si asprul Saturn intra in retrograd.
Dar, cum am zis mai devreme, casa ta va fi punctul de rezistenta al situatiei tale financiare. Jupiter, Saturn si Neptun insista ca aceasta e perioada cea mai potrivita pentru a lucra la cresterea valorii caminului tau. Cand vine vorba de imbunatatirile facute, vei primi oferte mai mult decat bune pentru acestea.
Mai mult, spre sfarsitul lui 2014 vei afla mai multe despre motivul pentru care casa si sentimentele tale conteaza si iti influenteaza situatia financiara.Pastreaza-ti ochii si mintea deschise pentru ca roadele muncii tale sa apara!

vivacredit.ro
Horoscop 2014 Pesti , Vis cu Horoscop 2014 Pesti , am visat Horoscop 2014 Pesti , talmacire vis cu Horoscop 2014 Pesti , interpretare vise cu Horoscop 2014 Pesti , Horoscop 2014 Pesti in vis, semnificatie Horoscop 2014 Pesti in vis, ce inseamna daca visez Horoscop 2014 Pesti , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Horoscop 2014 Pesti , visez Horoscop 2014 Pesti , am visat Horoscop 2014 Pesti , semnificatie Horoscop 2014 Pesti in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: - Horoscopul Tiganesc -