Semnificatia Fierbinteala In Vis Semnifica

revolut50delei

Fierbinteala

1 Sentimentele placute pot fi transpuse in vise sub forma senzatiilor fizice. Visele in care simtim ca ne este prea cald sugereaza sentimente blande sau chiar pasionale. Cand constientizam ca mediul care ne inconjoara este excesiv de cald inseamna ca ne simtim iubiti si ocrotiti.

2 Din cand in cand, emotiile extreme pot fi interpretate ca senzatii fizice, astfel incat furia, gelozia sau alte asemenea sentimente se pot manifesta prin senzatii de fierbinteala, de caldura excesiva. Cand percepem in vis ca un obiect, in genere rece, este deosebit de fierbinte (de exemplu, gheata), este posibil sa avem unele dificultati si sa manifestam nehotarare in a ne clarifica sentimentele.

3 Fervoarea de natura spirituala reprezinta un sentiment profund, ce poate fi exprimat in vis sub forma fierbintelii.

Fierbinteala , Vis cu Fierbinteala , am visat Fierbinteala , talmacire vis cu Fierbinteala , interpretare vise cu Fierbinteala , Fierbinteala in vis, semnificatie Fierbinteala in vis, ce inseamna daca visez Fierbinteala , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Fierbinteala , visez Fierbinteala , am visat Fierbinteala , semnificatie Fierbinteala in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -